Adresa

Petra Preradovića 59
Virovitica

Nazovite nas

091 504 9582

O nama

O nama

Obrt za obradu kamena te izradu nadgrobnih spomenika osnovao je Davorin Peisker 1973. godine sa sjedištem u Ulici Ferde Rusana 26 u Virovitici. Sin Igor počinje raditi 1993. godine te polaže majstorski ispit 1998. godine te postaje prvi majstor klesar u Hrvstkoj koji je položio majstorki ispit.

Klesarska radionica u kojoj je Davorin Peisker radio kao šegrt i izučio zanat kupljena je 2000. godine. Na toj lokaciji u Ulici Petra Preradovića 59 obrt se i danas nalazi. 

Zahvaljujući stalnom ulaganju u nove materijale i strojeve za obradu kamena i ispisivanje slova obrt je prerastao u značajnu i uglednu klesariju.

Klesarija peisker dobila je veliki broj priznanja i zahvalnica (Hrvatske obrtničke komore, Grada Virovitice, Udruge hrvatskih branitelja, Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, ...)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.